Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nemesacél bedugós fülbevaló alapok

Nemesacélból készült bedugós fülbevaló alapok, sokféle felhasználással. Üvegtechnikusoknak, műgyantát vagy ékszergyurmát használóknak. Az anyag összetételéből adódóan nem okoz allergiát, nem színeződik el. Nemesacél kellékeinket MI KÉSZÍTJÜK!  Készülhet ragasztható felülettel vagy peremes tányérokkal. A fülbevalók ára mindig egy párra vonatkozik.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Nemesacél bedugós fülbevaló alap falevél formában. Nagyon kellemes az ívelt forma kialakítása, ezüst fényű, nem allergizáló a fülbevaló. Méretei 10 mm X 35 mm.

Az ár egy pár fülbevalóra vonatkozik.

1.080 Ft
Raktáron

Nemesacél bedugós fülbevaló alap, karikával összekötve.

A kisebb változatban a fenti peremes foglalat átmérője 10 mm - az alsó ebben az esetben 14 mm.

A nagyobb változatban a felső peremes foglalat átmérője 14 mm - az alsó foglalat átmérője 20 mm.

Az ár egy pár fülbevalóra vonatkozik.

1.200 Ft 990 Ft
Raktáron

Nemesacél bedugós fülbevaló alap, acélláncon rögzített 6 - 8 - 10 - 12 mm ragasztható felülettel.  Teljes hossza 65 mm. 

A fülbevaló nem merev!  Az ár egy pár termékre vonatkozik.

900 Ft
Raktáron

Nemesacél bedugós fülbevaló alap, acélláncon rögzített 6 - 8 - 10 mm ragasztható felülettel.  Teljes hossza 45 mm. 

A fülbevaló nem merev!  Az ár egy pár termékre vonatkozik.

800 Ft
Raktáron

Nemesacélból készült különleges, kombinált, beszúrós fülbevaló alap. Az anyag összetételéből adódóan nem színeződik el, nem kopik, nem allergizál.

A felső és az alsó részen 6 mm perem nélküli ragasztható felülettel van ellátva. A két részt 20 mm ív köti össze, ez adja a fülbevaló hosszát.  Különleges és mutatós ékszerek készülhetnek ezen alapokkal. A  duál fülbevalóink ára párokban értendő.

580 Ft
Raktáron

Nemesacélból készült különleges beszúrós fülbevaló alap. Az anyag összetételéből adódóan nem színeződik el, nem kopik, nem allergizál.

Az alsó része 10 vagy 12 mm peremes kerek felülettel van ellátva. A felső bedugós részt és a kerek foglalatot 20 mm ív köti össze, ez adja a fülbevaló hosszát.  Különleges és mutatós ékszerek készülhetnek ezen alapokkal. A  duál fülbevalóink ára párokban értendő.

520 Ft
Raktáron
Nemesacél bedugós fülbevaló alap, mely nem színeződik el, nem allergizál. A háromszög oldalainak mérete 16,5 mm, pereme 1,5 mm. Az ár egy pár fülbevalóra vonatkozik.
400 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült 8x10 mm beszúrós fülbevaló alap. A kis téglalap peremes foglalattal készül. Az ár 1 pár fülbevalóra vonatkozik.
400 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült 13 x 18 mm peremes fülbevaló alap. Tűzzománcos, üvegtechnikus és műgyantás ékszerek készítéséhez. A fülbevaló ára párban értendő.
400 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült fülbevaló alapok 6-8-10 mm átmérővel, peremes foglalattal. Lentebb választható ki!  A fülbevaló ára párban értendő. 
400 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült beszúrós fülbevaló alap. Tűzzománcos,üvegtechnikus, műgyantás és gyurmás ékszerek készítéséhez. Többféle átmérővel rendelhető, a peremes foglalat lehet: 12 - 14 - 16 - 20 mm. A fülbevaló ára egy párra vonatkozik.
400 Ft
Raktáron

Nemesacélból készült beszúrós pillangó fülbevalóalap. Nem allergizál, nem kopik. A forma mérete 18 x 16 mm, peremmagassága 1 mm.  A fülbevaló ára egy párra vonatkozik.

400 Ft
Raktáron

Nemesacélból készült beszúrós fülbevaló alap. A szívecske peremes foglalat mérete 10 x 11 mm. A perem magassága 1 mm.  A fülbevalókat mindig párban szállítjuk.

400 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült beszúrós fülbevaló alap. A peremes téglalap foglalat méretei 9 x 14 mm. Tűzzománcos ékszer készítéséhez nálunk a rézbetétet is megtalálod. A fülbevaló ára párban értendő.
400 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült fülbevaló alap, 8 x 8 mm peremes foglalattal. Az ár egy pár fülbevalóra vonatkozik.
400 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült fülbevaló alapok 10 x 10 mm vagy 12 x 12 mm akár 16 x 16 mm peremes foglalattal. Lentebb választható ki! A fülbevaló ára párban értendő.
400 Ft
Raktáron

Nemesacélból készült beszúrós fülbevaló alap. Az asszimetrikus szív forma mérete 16 x 16 mm. A perem magassága 1,5 mm.  A fülbevalókat mindig párban szállítjuk.

400 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült 16,5 x 16,5 mm beszúrós fülbevaló alap. A foglalat peremmagassága 1,6 mm. A négyzet csúcsai lekerekítettek.  Az ár egy pár fülbevalóra vonatkozik.
400 Ft
Raktáron

Nemesacélból készült beszúrós 14 x 14 mm  fülbevaló alap. Nem allergizál, nem kopik. A peremmagassága 1,5 mm.  A fülbevaló ára egy párra vonatkozik.

400 Ft
Raktáron

Nemesacél beszúrós gyöngyös fülbevaló alap. Akár 8 mm átmérőjű gyöngy is ragasztható a foglalatba.

Az ár egy pár fülbevalóra vonatkozik. 

400 Ft
Raktáron

Nemesacélból készült beszúrós fülbevaló alap, kis ovál formával. Anyagából adódóan nem allergizál, nem kopik. Méretei: 15,5 x 9,5 mm, pereme 1,5 mm. Az ár egy pár fülbevalóra vonatkozik.

400 Ft
Raktáron

Nemesacélból készült beszúrós fülbevaló alap, pici ovál formával. Anyagából adódóan nem allergizál, nem kopik. Méretei: 6,2 x 8,2 mm, pereme 1,5 mm.

Az ár egy pár fülbevalóra vonatkozik.

400 Ft
Raktáron

Nemesacélból készült beszúrós fülbevaló alap, ragasztható felülettel. Az anyag összetételéből adódóan nem színeződik el, nem kopik, nem allergizál. Különböző átmérővel rendelhetők: 6-8-10 mm. Lentebb válassz egy lehetőséget.  A fülbevalók ára mindig párokban értendő.

240 Ft