Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Itt jársz: >

Medál

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Nemesacélból készült Swarovski kristályos medál. Mely tartalmaz 3 db 8 mm-es 3 db 6 mm-es és 3 db 5 mm-es kristályt. A medál hossza 5,3 cm. Az ékszer antiallergén. 

Különleges formája ösztönzött bennünket erre a névre. A kristályok elhelyezkedésük miatt, szépen hosszítják a nyakat. Előnye, hogy a színátmenetekben is készülhetnek, így mutatósabbak és választhattok hozzá akár három különböző fülbevalót is. Így mindig új színekkel csilloghattok. 

4.500 Ft
Raktáron

Nemesacélból készült Swarovski kristályos medál. Mely tartalmaz négy darab 10x10 mm különleges csiszolású kristályt.

Az ékszer alapja orvosi fém, ezért nem allergizál és nem színeződik el. 

4.470 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos medál: világoszöld, zöld és türkiz színben. Mely tartalmaz 10 db 6 mm-es kristályt. A medál hossza 5,2cm. Az ékszer antiallergén.
4.130 Ft
Raktáron

Nemesacélból készült Swarovski kristályos medál. Négy darab 8x8 kristállyal.  Az ékszer alapja orvosi fém , nem allergizál és nem színeződik el. 

 

3.910 Ft
Raktáron

Egyedi tervezésű és kivitelezésű medál , melyet 48  Swarovski kristály alkot. Az ékkövek mérete 2,5 mm. 

Hossza 5 cm, szélessége 0,8 cm. 

Az orvosi fém foglalat garantálja, hogy nem színeződik el és nem allergizál. 

 

3.720 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos medál. Mely tartalmaz 2x3db 5mm-es kristályt. A medál 4cm nagyságú. Az ékszer antiallergén.
3.175 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos medál. Mely tartalmaz 9db 6mm-es kristályt. A medál 4,7 cm nagyságú. Az ékszer antiallergén.
3.175 Ft
Raktáron

Swarovski medál, rivoli 14 MM-es kristállyal. Csillogása és fénytörése különleges, plusz a medál felfogatása is tartalmaz még három apró kristályt. A medál hossza: 2,4 cm. Az ékszer orvosi fém, ezért nem színeződik és nem allergizál.

2.900 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos medál. Mely tartalmaz 6db 6mm-es és 1db 8mm-es kristályt. A medál 2cm nagyságú. Ezzel a ékszerrel biztos nem maradsz észrevétlen. Különlegességét emeli, ha színátmenetben választod, de a szolidabb egyszínű változatok is gyönyörűek. Ajánljuk hozzá még merevpántos karkötőjét, melyet egyedül is könnyedén kezelhetsz, és ha fülbevalót is rendelsz hozzá, akár gyűrűt, akkor egy teljes szetted lesz. Az ékszer antiallergén, így mindenki számára elérhetővé válik, aki szereti a csillogást, megtalálta ékszerünkben a stílusát.
2.650 Ft
Raktáron

Swarovski kristályos medál mérete 12 x18 mm, plusz a medálsín 10 mm. A kristály színe AB. Az ékszer különlegességét növeli,hogy a medálsín apró kristályokkal van kirakva.

 

2.600 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos medál. Mely tartalmaz 9db 5mm-es kristályt. A medál 4,2 cm nagyságú. Az ékszer antiallergén.
2.540 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos medál. Mely tartalmaz egy 4-5-6-8 mm-es kristályt. A medál hossza 3,3 cm. Az ékszer orvosi fém, ezért nem színeződik és nem allergizál.
2.540 Ft
Raktáron

Swarovski 12 mm-es rivoli, csúcsos kristályos medál. Gyönyörű a fénytörése, és a medál felfogatása is tartalmaz plusz három  apró kristályt. A medál nagysága így 2,2 cm.

Az orvosi fémből készült ékszerünk nem allergizál és nem színeződik el. 

2.460 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos medál. Mely tartalmaz 1db 14 mm-es rivoli csúcsos kristályt. A medál 2 cm nagyságú. Az ékszer orvosi fém, ezért nem allergizál, nem színeződik el. 
2.415 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos medál. Mely tartalmaz 16 db 3mm-es kristályt. A medál nagysága 2,1cm. Az ékszer antiallergén.
2.400 Ft
Raktáron
Swarovski nagy szív medál, AB szivárványos színben. Mérete: 1,5 cm. Különleges csiszolása miatt több színárnyalatot produkál. A medálsín orvosi fém, mely nem allergizál és nem színeződik el. 
2.400 Ft
Raktáron

Szívecske formájú,  lila színű Swarovski kővel készült medál, melyet a különleges medálsín tesz egyedivé. Teljes mérete 2 cm. 

Az acéllánc külön rendelhető. 

 

2.400 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos medál. Mely tartalmaz 12 db 3 mm-es kristályt. A medál 2,6 cm nagyságú. Az ékszer orvosi fém, ezért antiallergén.
2.200 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos medál. Mely tartalmaz 3 db 5 mm-es és 3 db 3 mm-es kristályt. A medál nagysága 2 cm.  Az ékszer orvosi fém, ezért nem színeződik és nem allergizál. 
2.000 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos medál.  Az ékszer orvosi fém, ezért antiallergén.
1.905 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos medál. Mely tartalmaz 6db 4mm-es és 1db 5mm-es kristályt. A medál 1,6 cm nagyságú. Az ékszer antiallergén.
1.905 Ft
Raktáron

Medáljainkhoz ajánljuk nemesacélból készült, antiallergén láncunkat, mely nem színeződik, nem kopik, fénye mint az ezüstnek.  Vastagsága 1 mm, hossza 45 cm. Legideálisabb lánchossz !!

Az ásvány és a medál nem tartozik a termékhez- nincs a szállításban. 

1.800 Ft 1.600 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos medál. Mely tartalmaz 6db 3mm-es és 1db 4mm-es kristályt. A medál 1,5 cm nagyságú. Az ékszer antiallergén.
1.320 Ft
Raktáron

Medáljainkhoz ajánljuk nemesacélból készült, antiallergén láncunkat, mely nem színeződik, nem kopik, fénye mint az ezüstnek.  Vastagsága 3 mm, hossza 50 cm. 

A medál nem tartozik a termékhez- nincs a szállításban. 

1.100 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos medál. Mely tartalmaz 1db 8mm-es kristályt. A medál nagysága 1,4cm . Az ékszer antiallergén.
920 Ft
Raktáron
Swarovski rivoli kristályos nemesacél medál. 8mm- es ékkővel, VL-Vitrail light színben. Az orvosi fém nem színeződik el és nem allergizál. 
920 Ft
Raktáron

Medáljainkhoz ajánljuk, nemesacél kapoccsal készült, fehér gumizsinór láncunkat, hossza 45 cm. 

Az ásvány és a medál nem tartozik a termékhez-nincs a szállításban.

650 Ft