Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fizetési módok

 

Fizetési módok

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheted. Mindig előre utalást jelent! 

Kedvezményezett bankja: Raiffeisen Bank

Kedvezményezett neve:Albert László e.v.

Adószám: 72630260-1-29

Kedvezményezett számlaszáma:  12052712-01702702-00100000

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot. Csak ha  kosár értéked nem haladja meg a 80.000 Ft! 

Plusz költség is van 700 Ft ,hiszen számunkra is elektronikusan utalják a vételárat.

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés. Kényelmes, gyors, egyszerű lépésekkel.

Első lépésben a bankkártyán szereplő hosszú kártyaszámot kell megadni, azután az érvényességi idejét , ami alatta található, és egy / vonallal van elválasztva.

Végül a kártya másik oldalán található az aláírást tartalmazó rubrikában egy három számjegyből álló kód. Ezeket beírva már csak annyi a dolgunk, hogy ellenőrizzük az adatokat és  véglegesítsük az utalást. 

FONTOS!!! Ne lépj ki a rendszerből, ne zárd be az oldalt. Várd meg amíg a Barion felületére átvisz a rendszer, ott megadva az adatokat véglegesítheted a rendelésedet. Szinte azonnal kapsz email címedre egy visszaigazolást. Ekkor érvényes a rendelésed.  

 

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.