Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Albert Ékszer

Több mint egy évtizede készítek nemesacél foglalattal Swarovski ékszereket. A vevők pozitív visszajelzése ösztönzött arra, hogy mindig újabb formákat valósítsak meg. Műhelyemben kézműves termékek készülnek, nem színeződnek és nem allergizálnak. Swarovski kristályos ékszereket, korrekt áron forgalmazom, hogy bárki számára elérhetővé tegyem. 

A kézműves ipar újra erőre kap és megnőtt az igény az üvegtechnikusok, műgyantázók, tűzzománcosok és  hobbi ékszerkészítők körében is a nemesacélból készült ékszer alapok készítésére. Ebben is segítséget tudok nyújtani, sőt az új  kihívásoknak is eleget tudok tenni.

A nemesacél használatáról bizonyítvánnyal kezeskedem, míg az ausztriai Swarovski cégtől pedig Tanúsítvánnyal rendelkezem.

Kérdésekre válaszolok, megoldásokat megtalálom.

Üdvözlettel és tisztelettel a készítő: Albert László

Elérhetőség: +36306454664

Email: info@albertekszer.hu

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Nemesacél alapokkal készült Swarovski kristályokból álló szettünk-ábrándos kék színekkel. Többféle színt -aquamarine, light sapphire, sapphire, crystal- és méretet használtunk az ékszerek elkészítésénél. A karkötő és a gyűrű is állítható méretű, a fülbevaló beszúrós típusú, a medálhoz az acéllánc külön rendelhető meg.

Fülbevaló, gyűrű mérete: 13 x 18 mm. A medál és karkötőn a foglalat: 22 x 30 mm. A karkötő hossza 210 mm, szélessége 10 mm.

Rendkívüli a tartósságuk!

23.100 Ft 20.790 Ft
Raktáron

Hit-Remény-Szeretet-Szerencse szimbólumai ezek az ékszerek. Alapjuk nemesacél, mely nem színeződik, nem allergizál. Ékszergyurmába helyezett Swarovski kristályokkal van ötvözve a kollekció. A karkötő és a gyűrű állítható, nem szükséges méretet tudnunk. 

A medál és karkötő alap átmérője 25 mm. A beszúrós fülbevaló és a gyűrű átmérője 14 mm. Kristályszínek: pezsgő-északi fény-zöld

Egyedi elképzelés alapján készültek eme bájos ékszerek.

Az acéllánc külön rendelhető.

17.500 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos karkötő. Mely tartalmaz elemenként 3db 5mm-es és 3db 3mm-es kristályt. A fotón látható12 elemből álló karkötő hossza: 16 cm, plusz az állíthatóság miatt  3-4 cm toldólánccal van szerelve. Ha ettől eltérő méretben szeretnéd, akkor azt "Megjegyzésben" jelezd felénk. 
16.000 Ft
Raktáron

Múltidéző szettünk magába ötvözi a mai stílust, eleganciát. Különlegességét egyedisége adja. Tartozékai: medál, francia kapcsos fülbevaló, gyűrű, valódi bőr karkötő. Hőtechnológiával készült kalocsai mintákat nemesacél foglalatba helyeztük. A karkötő mintázata is figyelemre méltó. Mérete állítható. A medálhoz tartozó gumizsinór a Te ajándékod ! Védjük ékszereinket a víz és a magas hő káros hatásaitól.

13.800 Ft
Raktáron

Az ékszer kollekciónk egyedi, így nem találod meg sehol, csak nálunk. Szivárványos AB- és kristály fehér kombinációval.

Tartalmaz egy merev pántos karkötőt 6 mm- es kristályokkal és egy medált is. A  beszúrós fülbevalóban lévő kristályok 5 mm-esek. Így harmonizálnak!

Az ékszer nemesacél foglalattal készül, mely nem allergizál és nem színeződik el. 

Kívánságok szerint, lehet egyszínű vagy színátmenetes.

12.800 Ft
Raktáron

Kalocsai szett Swarovski kristályok díszítésével. A medál és karkötőn lévő forma 22 x 30 mm, a beszúrós fülbevaló 13 x 18 mm. 

Minden darabját a szettnek 3-3 kövecskével tettük csillogóbbá. Az ékszerek nem allergizálnak, nem színeződnek el.  Hajmosás, hajszárítás alkalmával ne viseljük ékszereinket!  A bársonyos díszdoboz a TE ajándékod!

Figyelem!  A szettet a díszdoboz magassága miatt nem tudjuk ajánlott levélként postázni !

12.630 Ft
Raktáron

A szett tartalmaz egy merevpántos-karkötőt, egy pár francia kapcsos fülbevalót, egy darab állítható gyűrűt, és egy medált. Minden darab  Swarovski kristályokkal vált egyedivé .

A fekete-fehér kalocsai minta saját elképzelés alapján készült. Az ékszeralapok nemesacélból állnak, mely nem színeződik, nem kopik, nem okoz allergiát.

Fontos, hogy a hajszárító magas hőjétől, illetve vegyi anyagoktól óvjuk ékszereinket.

A medál és karkötő motívumának méretei: 22x30 mm. 

A gyűrűn és fülbevalón : 13x18 mm. 

12.500 Ft
Raktáron

A szett tartalmaz egy merevpántos-karkötőt, egy pár francia kapcsos vagy beszúrós  fülbevalót, egy darab állítható gyűrűt, és egy medált. Minden darabot  Swarovski kristályok díszítenek.

A fekete-fehér kalocsai minta saját elképzelés alapján készült. Az ékszeralapok nemesacélból állnak, mely nem színeződik, nem kopik, nem okoz allergiát.

Fontos, hogy a hajszárító magas hőjétől, illetve vegyi anyagoktól óvjuk ékszereinket.

A medál és karkötő motívumának méretei: 16x24 mm. 

A gyűrűn és fülbevalón : 9x13 mm. 

12.500 Ft
Raktáron

Swarovski kristályokkal és ékszergyurmával készült szett. Egy pár francia kapcsos fülbevaló, állítható gyűrű és medál alkotja. Az ékszer alapok nemesacélból készülnek, nem allergizálnak és nem színeződnek.

A technológia révén nagyon tartósak ezek az ékszerek. Saját elképzelés alapján készültek.

A francia kapocs mérete 20 mm, a foglalat 13x18 mm.

A kristályok színe: AB-északi fény /Aurora Borealis/

Az acéllánc külön rendelhető.

12.200 Ft
Raktáron

Swarovski ® kristályos kollekciónk különleges egyedi tervezés alapján alakult elegáns ékszerré. A foglalat egy különleges ékszer alapanyag, ez a nemesacél. Nem kopik, nem színeződik, nem okoz allergiát.

Kristályok színe: Crystal és Jet

Kristályok mérete: 8 mm és 6 mm  

A fülbevaló és medál mérete: 20 mm

Ajándék díszdobozzal szállítjuk!

12.000 Ft
Raktáron
 Swarovski kristályos medált / 12 mm / és a beszúrós fülbevalót / 9 mm / az elegáns óracsatos karkötő teszi stílusossá. Csuklóméret nem szükséges, hiszen hat méretben is állítható. Az ékszerek alapja nemesacél, ezért nem kopik, nem színeződik és nem allergizál.  Az összeállítás rózsaopál-rózsaszín 3 mm Swarovski kristályokkal készült.
10.415 Ft
Raktáron

Swarovski kristályos nemesacél foglalattal készült, exkluzív ékszerünk megálmodásánál az volt a cél, hogy mutatós, különleges, egyedi legyen. Szuper erős csillogást a rengeteg kristály biztosítja. A fülbevalók 96, a medál 48 kis ékkövet tartalmaz. Hossza 5 cm, szélessége 0,8 cm. Ezzel az ékszer szettel nem maradsz észrevétlen. 

Az orvosi fém ráadásul nem bevonatos, nem színeződik el. Viszont tisztogatni sem kell, mint az ezüstöt. Ajánljuk díszdobozban tárolni.

10.360 Ft
Raktáron
Csúcsos Swarovski kristályos szett, fekete színben. A kristályok mérete  a francia kapcsos fülbevalónál és a medálnál 14 mm. A gyűrű nyitható, 14 és 8 mm kövek alkotják. Minden ékszerünk alapja nemesacél, nem allergizál és nem színeződik el. Az ékszerdoboz és az acéllánc külön rendelhető. 
9.790 Ft
Raktáron

Különleges csiszolású Swarovski kristályunk színe AB-Északi fény! A szett tartalmaz egy csüngős fülbevalót, melynek hossza 3 cm. 

A medál fényét az ízléses medálsín növeli, nagysága 2 cm. 

A kollekció az acéllánccal teljes. Nem allergizál és nem színeződik el, fénye az ezüsttel is vetekszik. 

A díszdoboz a Mi ajándékunk Neked!

FIGYELEM! ezt a szettet nem tudjuk ajánlott levélként postázni, mert a díszdoboz nem fér a postai szabványmagasságba. 

9.400 Ft
Raktáron
Múltidéző szettünk magába ötvözi a mai stílust, eleganciát. Különlegességét egyedisége adja. Tartozékai: medál, francia kapcsos fülbevaló, állítható gyűrű. Hőtechnológiával készült kalocsai mintákat nemesacél foglalatba helyeztük. A medálhoz tartozó gumizsinór a Te ajándékod ! Védjük ékszereinket a víz és a magas hő káros hatásaitól.
9.000 Ft
Raktáron
Swarovski kristályos szettünket, gyűrű, beszúrós fülbevaló és medál alkotja. Saját elképzelés alapján, nemesacél foglalattal, Swarovski kristályokkal készült.
8.979 Ft
Raktáron
Csúcsos, különleges fénytörésű Swarovski kristályos szett, világoskék színben. A kristályok mérete  a francia kapcsos fülbevalónál és a medálnál 14 mm. A gyűrű nyitható, 14 és 8 mm kövek alkotják. Minden ékszerünk alapja nemesacél, nem allergizál és nem színeződik el. Az ékszerdoboz és az acéllánc külön rendelhető. 
8.700 Ft
Raktáron
Csúcsos, különleges fénytörésű Swarovski kristályos szett, piros színben. A kristályok mérete  a francia kapcsos fülbevalónál és a medálnál 14 mm. A gyűrű nyitható, 14 és 8 mm kövek alkotják. Minden ékszerünk alapja nemesacél, nem allergizál és nem színeződik el. Az ékszerdoboz és az acéllánc külön rendelhető. 
8.700 Ft
Raktáron
Virágos világoskék szett - medál -karkötő-gyűrű- együtt alkotják ezt a különlegesen szép 2 cm nagyságú ékszer kollekciót. Ajánlunk hozzá nemesacél nyakláncot, és beszúrós fülbevalót, kristályazonos színben. 
8.380 Ft
Raktáron

Különleges csiszolású Swarovski kristályunk, színe Paradise Shine. A szett tartalmaz egy csüngős fülbevalót, melynek hossza 3 cm. 

A medál fényét az ízléses medálsín növeli, nagysága 2 cm. 

A díszdoboz a Mi ajándékunk Neked! Acéllánc külön rendelhető!

FIGYELEM! ezt a szettet nem tudjuk ajánlott levélként postázni, mert a díszdoboz nem fér a postai szabványmagasságba.

9.400 Ft 8.200 Ft
Raktáron

Swarovski ®  8 mm kristályokkal készült medál és beszúrós fülbevaló alkotja a szettet. 

Az ékszerek alapja nemesacél, amely nem kopik, nem színeződik el, és antiallergén.  

Medál átmérő: 20 mm 

Kristályok színe: Crystal Vitrail Light***

A nyaklánc és díszdoboz a TE AJÁNDÉKOD !

7.800 Ft
Raktáron

Swarovski ®  8 mm kristályokkal készült medál és francia kapcsos fülbevaló alkotja a szettet. 

Az ékszerek alapja nemesacél, amely nem kopik, nem színeződik el, és antiallergén.  

Medál átmérő: 20 mm  Fülbevaló hossza: 20 mm

Kristályok színe: Crystal Vitrail Medium***

A nyaklánc és díszdoboz a TE AJÁNDÉKOD !

7.800 Ft
Raktáron

Swarovski kristályos Ribizli szett, nemesacél foglalattal. Áttetsző homokra emlékeztető ribizli ékszerünk csillogását Swarovski kristályoknak köszönheti. Kissé visszafogott, de nagyon mutatós szettünk tartalmaz egy 4cm-es medált, egy merev pántos  karkötőt, ami több méretben készül és egyedül is könnyedén tudod kezelni. A ribizli szettet egy mutatós  három pöttyös beszúrós fülbevaló teszi teljessé. Ékszerünk antiallergén, bátran viselhető.

Színes kiegészítője lehet bézs, homok, barna és arany színű ruhatárunkhoz. 

7.600 Ft
Raktáron
A zöld színről leggyakrabban a természet jut eszünkbe. A harmóniát tükrözi életünkben és ezen ékszereinkben. A zöld színek átmenete pedig a kiteljesedést mutatja, ahogy lélekben és anyagiakban is erősödünk. Beszúrós fülbevaló, hosszított medál, merevpántos-karkötő alkotja a szettet. 
7.600 Ft
Raktáron

A szett tartalmaz egy pár csüngős fülbevalót lila színben, egyedi medálsínnel, antiallergén anyagból Swarovski kristállyal. Hossza 3 cm.

A szívecske medál szintén apró kristályokkal díszített, nagysága 2 cm. Tartozik a szetthez még egy acéllánc is, mely nem allergizál és nem színeződik el. 

A díszdobozt ajándékba küldjük, hogy megfelelően tárolhasd ékszereidet, illetve ha ajándéknak szánod.

FIGYELEM! Ezt a szettet nem tudjuk ajánlott levélként postázni a díszdoboz magassága miatt.

7.500 Ft
Raktáron
Nagyon csinos és elegáns fekete rivoli Swarovski kristályos csüngős  fülbevaló, plusz apró köves megoldással. A fülbevaló beszúrós változatban készül, 12 mm átmérővel. A medál átmérője 14 mm.  
7.400 Ft
Raktáron

Indicolite Swarovski ® kristályok csábítóak. Ragyogó áttetsző kék-zöld színüket a természetben megtalálható turmalin kövektől "kölcsönözték".  

Kifogástalanul csiszolt, erősen fényvisszaverő hatású  négyzet alakú kristályok.

A kristályok mérete: 12mm x 12mm   Kristályok színe: Indicolite    Foglalat: nemesacél

6.900 Ft
Raktáron

White opal Swarovski ® kristályok elegáns, tejszerű, fényes fényűek mint az opálok. 

A kristályok mérete: 12mm x 12mm   Kristályok színe: White opal    Foglalat: nemesacél

6.900 Ft
Raktáron

Nemesacél foglalattal készült duál beszúrós fülbevaló, tűzopálos színű Swarovski kristályokkal. A fülbevaló felső részét 6 mm kristály alkotja, az alsó része 10 mm átmérőjű. Az apró kristályok rendkívül tartós ékszergyurmába vannak helyezve.  

Kristályok színe: Fire opal / 6 mm / - Crystal / 2 mm / 

A fülbevaló hossza: 28 mm.   Az ékszer nem okoz allergiát.

6.800 Ft
Raktáron

Swarovski kristályos nemesacél fülbevaló. 96 db  2,5 mm kristály alkotja különleges egyedi tervezésű ékszerünket.

Hossza 50 mm, szélessége 8 mm.  

Az orvosi fém nem allergizál és nem színeződik el. Elegáns és kényelmes viselet.

Választható beszúrós vagy farncia kapcsos változatban is.

6.640 Ft
Raktáron

Nemzeti színű szettünk, hogy tündökölj ünnepnapokon is. Barátaid, ismerőseid tiszteletét kiválthatod ezzel az új szettünkkel. 

Tartalmaz egy 12 kristályos állítható méretű ( 16-19 mm ) gyűrűt, egy szintén 12 kristályos medált ( 25 mm ). Valamint egy pár beszúrós fülbevalót ( 20 mm ) így lesz  tökéletes a kollekció.

Az ékszerek minden darabja nemesacél foglalattal készül. Összetételéből adódik, hogy nem allergizál, nem kopik.

Magas hőtől ( hajszárító ) és kémiai anyagoktól ( parfüm )óvd kristályos ékszereidet ! 

6.500 Ft
Raktáron

 Minden szirma más színű az ékszereknek, így bármihez viselhető.  Beszúrós fülbevaló átmérője 12mm, a medál és az állítható gyűrű 20mm nagyságú.

Az ékszer alapja nemesacél, nem színeződik el, nem allergizál.  

A szettet díszdobozzal szállítjuk. FIGYELEM! ezt a szettet nem tudjuk ajánlott levélként postázni a díszdoboz nem fér bele a postai szabványmagasságba.

8.245 Ft 6.500 Ft
Raktáron

Múltidéző szettünk magába ötvözi a mai stílust, eleganciát. Különlegességét egyedisége adja. Tartozékai: medál, francia kapcsos fülbevaló. Hőtechnológiával készült kalocsai mintákat nemesacél foglalatba helyeztük. A medálhoz tartozó gumizsinór a Te ajándékod ! Védjük ékszereinket a víz és a magas hő káros hatásaitól.

6.400 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos óracsat szerűen állítható karkötő. Mely tartalmaz 16 db 3 mm kristályt. A karkötő kerülete hat méretre állítható :14-18 cm között. Az ékszer antiallergén.
5.715 Ft
Raktáron
Óracsat szerűen állítható karkötőnket kalocsai mintával kombináltuk. Első hazánkban ez az elgondolás ! Az állítható megoldás szinte mindenki számára hordhatóvá teszi. Nem okoz allergiát viselete, nem színeződik el. Használata során víztől óvjuk, magas hőtől védjük.
5.715 Ft
Raktáron
Kalocsai medál plusz gyűrű feketében. Hőtechnológiával készült, népi motívumot jelenít meg ékszerünk. Anyaga: orvosi fém. Fontos tulajdonságai között szerepel, hogy nem allergizál, nem színeződik. A termék rendeltetésszerű használata fontos, hogy tartósságát megőrizzük. Védjük a víztől, hajszárítótól, vegyszerek/ parfüm/ hatásaitól. A szett tartalmaz egy téglalap alakú medált, / 18x26mm / színes lánccal, és egy állítható gyűrűt is.
6.450 Ft 5.160 Ft
Raktáron

Nemesacél alappal készült mandzsettagomb, Swarovski kristályokkal. Mérete: 16x16 mm   Kristályok mérete: 8x8 mm

A foglalat nem színeződik el, nem kopik. Különleges termékünk összesen 8 db lapos párnacsiszolt kristályt tartalmaz!

Háromféle variációban készülhet. Az ár egy párra vonatkozik.

5.100 Ft
Raktáron

Az örök szimbóluma a szerelemnek és összetartozásnak. 

Swarovski szívecskés szett. VM-Mágikus zöld színben. A francia kapcsos fülbevaló is orvosi fémből készül mely nem allergizál és nem színeződik el. Hossza 3 cm. A nagy szív medál 1,5 cm. 

5.100 Ft
Raktáron

Az örök szimbóluma a szerelemnek és összetartozásnak.

Swarovski szívecskés szett. AB szivárványos színben. A beszúrós fülbevaló is orvosi fémből készül mely nem allergizál és nem színeződik el. Hossza 3 cm. A nagy szív medál 1,5 cm. 

5.100 Ft
Raktáron

Különleges és erőteljes kék színben játszó Swarovski kocka kristályok 6x6 mm nagyságban. A fülbevaló beszúrós változata és a dekoltázson szépen mutató nyakék különleges megjelenést biztosít. Anyaguk nem okoz allergiát, nem kell attól tartanunk, hogy kopik. Most a fülbevaló és a nyakék ára AKCIÓS-5005 FT !

6.505 Ft 5.005 Ft
Raktáron
Antiallergén csüngős beszúrós fülbevaló, a teljes hossza 33 mm. A kristály ebből 12 x 18 mm.  Az ékszer különlegességét növeli, hogy a felfüggesztés is kristályokkal van kirakva.
4.900 Ft
Raktáron
Antiallergén csüngős francia kapcsos fülbevaló, a teljes hossza 38 mm. A Swarovski kristály ebből 12 x 18 mm. Az ékszer különlegességét növeli,hogy a felfüggesztés is kristályokkal van kirakva. A kristály színe AB-Északi fény, különleges fénytöréséről kapta a nevét.
4.900 Ft
Raktáron
Nemesacél foglalattal készült különleges duál beszúrós fülbevaló, Swarovski elements kristályok felhasználásával. Az alsó virágforma mérete 12 mm, a fenti 8 mm nagyságú. Ha nem találod a választékban a Te színedet, kommentben megírhatod a kívánságodat.
4.900 Ft
Raktáron

 Swarovski ® kristályos szív alakú beszúrós fülbevaló. A kristály színe : Crystal Aurore Boreale-északi fény. Különleges fénytörése miatt több színt is produkál.    A szív forma mérete: 14,4X14 mm. A fülbevaló teljes hossza körülbelül 30 mm. A medálsín három apró kristálya még csillogóbbá teszi.

  Az ékszer nemesacél foglalattal készül, nem allergizál és nem színeződik el.  

4.800 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos kolier nyakék. Mely tartalmaz 4 db 4mm-es és 1 db 6x6mm-es kocka kristályt. A nyakméret 45cm hosszú, ebből 9,5cm -es csak a medál. A nyakék műanyaggal bevont acélsodronnyal kapcsolódik össze. A termék antiallergén.
4.600 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos kolier nyakék. Mely tartalmaz 5 db 4mm-es és 1db 10 mm-es virág formájú kristályt . A nyakméret hossza 45cm ,ebből a medál 9,5cm-es. A nyakék műanyaggal bevont acélsodronnyal kapcsolódik össze. A termék antiallergén.
4.600 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos kolier nyakék. Mely tartalmaz 5 db 4mm-es és 6db 3mm-es kristályt. A nyakméret hossza 45cm ,ebből a medál 9,5cm-es. A nyakék műanyaggal bevont acélsodronnyal kapcsolódik össze. A termék antiallergén.
4.600 Ft
Raktáron
Nemesacélból készült Swarovski kristályos kolier nyakék. Mely tartalmaz 4 db 4mm-es és 1 db 8mm-es kristályt. A nyakméret hossza 45cm ,a medál ebből 9,5cm-es.A nyakék műanyaggal bevont acélsodronnyal kapcsolódik össze. A termék antiallergén.
4.600 Ft
Raktáron

Nemesacélból készült Swarovski kristályos merevpántos-karkötő. Több méretből lehet választani: 

  • "S"   13,5 cm pánttal - csuklóméret 17/18 cm
  • "M"  14,5 cm pánttal - csuklóméret 18/19 cm 
  • "L"   15,5 cm pánttal - csuklóméret 19/20 cm

Az ékszer nem allergizál, nem kopik. MI KÉSZÍTJÜK!

4.570 Ft